Boka utbildning
 

Mathilda Rozenga

"Superbra och givande utbildning med bra lärare! Man märker verkligen att dem brinner för sitt ämne, vilket gör utbildningen mycket roligare och mer lärorik! Skulle verkligen rekommendera PT distans om man funderar över att utbilda sig till personlig tränare och/eller kostrådgivare 🙌🏽"

Khalid Zaki

"Bästa utbildning jag har gått helt enkelt , så erfarna lärare där dom gick genom allt om och om tills det satt ,man kunde ställa massor med frågor där man fick svar på allting och fick verkligen bästa förklaring.

Jag skulle lätt kunna gå om bara för det var så roligt och lärorikt. Jag är evigt TACKSAM för alla er lärare på PT DISTANS ni fick mig att utvecklas enormt båda personligt och med träningen och kosten självklart.

Tack återigen!"

Moa Davou

"På något sätt så lyckas dem hålla en högkvalitativ utbildning med mycket kompetenta och intresserade lärare och samtidigt ha en flexibilitet som gör att utbildningen passar alla.

Om man vill lära sig mer om kost och träning finns det ingen ursäkt att inte välja denna utbildning! Man får en jättebra grund som är lätt att bygga vidare på inom de specifika områden man är intresserad av."

Filippa Peterson, SATS (Kostrådgivare)

"Otroligt lärorik utbildning! Att kunna lära sig så mycket som jag gjorde under så kort tid trodde jag inte var möjligt!

Lärare som verkligen vet hur man tar vara på tiden på bästa sätt!

Att inte bara få kunskap om olika upplägg för kost, vad som funkar för den ena men inte den andra utan också om livsstil. Hur vanor, rutiner och miljö spelar en stor roll för hur en individ väljer att se på tex mat och dess kostvanor. ...

Tackar för en riktigt bra utbildning!"

Malin Nävergård (Kostrådgivare)

"En utbildningen som från första stund får än intresserad och engagerad i utbildningen. Man vill bara lära sig mer och utvecklas. Mycket lärorikt och man kan många gånger spegla tillbaka i sitt eget liv som gör att man lätt kan förstå varför man gör olika val i vardagen och hur kosten påverkar oss människor så mycket mer än vad vi tror. Rekommenderas!"

Sebastian Jansson (Kostrådgivare)

"Jag började den här kursen med att bara lära mig om kosten och kosttillskott för min egen del vilket jag trodde först skulle bli en ganska tråkig utbildning och gjorde det bara för att jag sysslade med träning. Men när jag väl började så var det så mycket mer, jag tyckte jag det var så sjukt intressant och lärare var helt fantastiska med att lära ut vilket gjorde att man bara ville lära sig mer och nu i efterhand vill jag söka någon mer utbildning på universitet om nutrition och kost vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Så är du intresserad av träning och vill lära dig mer om kost och hälsa så gå den här utbildningen, du kommer inte att ångra dig!"

Jimmy Holmberg (PT & Kostrådgivare)

"Utbildningen är väldigt intensiv och ger en grym kompetens om hur du kan arbeta som PT och inom kost! Lärarna är grymt kompetenta och har en låååång utbildning/erfarenhet bakom sig! Jag har gått denna utbildning nu hösten 2018 och kan starkt rekommendera den! Om du funderar på att söka, sluta fundera och kör, du kommer inte att bli besviken! Jag hade gjort om den igen alla dagar i veckan!"

Jennifer Holmberg (PT & Kostrådgivare)

"En grym utbildning med sjukt bra lärare som kan sin grej. Man får support hela vägen och känner sig aldrig bortglömd på nått sätt. Alla elever jobbar tight ihop hela tiden vilket är så kul, man blir så tighta och stöttar och hjälps åt hela tiden. 5/5 stjärnor, helt klart. Tycker utbildningen var toppen."

Abdi Abdigani (PT & Kostrådgivare)

"Utbildningen var riktigt bra och över min förväntan! Kursupplägget med den blandning av teori och praktik passade mig perfekt då jag kunde gå till jobbet som vanligt samtidigt som jag fick en PT-Utbildning av hög klass. Klassen var underbar och lärarna likaså! Jag är glad att jag valde att gå utbildningen hos er."

Caroline Wernersson (Kostrådgivare)

"Lärorik, intressant och givande utbildning. Pedagogiska lärare som gav väldigt mycket av deras kunskap och engagemang till oss under två intensiva helger. Jätte nöjd!"

Ersed Nezirevic (PT & Kostrådgivare)

"En utbildning av kvalité. Kändes tryggt och säkert att rustas inför ett yrke som personlig tränare av lärare som med olika utbildningar bakom sig tillsammans skapade en helhet som levererade klass i form av kunskap, ledarskap och gemenskap. En utbildning som kändes som en plats där alla jobbar mot samma mål och lyfter varandra för att nå dit. Fantastiskt!"

Handren Mohammed (PT & Kostrådgivare)

"Komplett och mycket givande utbildning där man får allt man behöver för att gå ut och jobba som PT! Mycket duktiga och erfarna lärare. Jag jobbar nu som personlig tränare på Nordic Wellness i Stockholm och tackar PT-Distans för det!"