Boka utbildning
Bild på studenter på PT-utbildningen

PT-Distans Utbildningar

Vi som startade PT-Distans har i många år arbetat med utbildningar inom hälsobranschen, och då främst med PT-& kostrådgivarutbildningar. Vetskapen om att kunna skapa något större och bättre för eleverna är vad som drog oss samman och gjorde oss till det vi är idag.

Vi bestämde oss år 2014 för att tillsammans utarbeta den ultimata utbildningen med eleverna i fokus. Resultatet är en omfattande distansutbildning med djupgående undervisning.

Utbildningens utformning är baserad på vår uppfattning om vart dagens utbildningar är bristfälliga sett till marknadens behov, och vad yrkesverksamma PT’s och kostrådgivare saknat under sin utbildning.

Vår vision är att bidra till ett hälsosamt Sverige, och en värld där brist på kunskap och expertis aldrig blir en anledning till inaktivitet. Vi ser därför till att alltid vara uppdaterade för att kunna erbjuda alla som har passion för träning och hälsa en högkvalitativ distansutbildning.

Bild på Utbildningsansvarige: Niklas Wede

Niklas Wede

Utbildningsansvarig samt lärare inom övningsteknik, programplanering och PT-Roll.

Avslutat 3/4 år på Sjukgymnast-programmet, arbetat som PT och lärare på PT-utbildningar sedan 2009.

Bild på Lärare i Livsstilscoaching: Adam Kawalec

Adam Kawalec

Lärare inom Livsstilscoaching.

Lång erfarenhet av arbete som företagsledare (IKEA) och som hälsocoach. Arbetar idag utöver här med coaching internationellt.

Bild på Lärare inom bland annat skador: Charis Nachna

Charis Nachna

Lärare inom Skador, skadehantering och anatomi.

Naprapatexamen och Leg biomedicinsk analytiker.

Driver Naprapatklinik på Rhodes sedan 1992. Mer än 60 000 behandlingar i bagaget.

Bild på Verkställande direktör: Burak Önsari

Burak Önsari

Verkställande direktör. Föredetta PT & kostrådgivare samt assisterande lärare på utbildningen. Utbildad ingenjör på KTH inom maskinteknik med inr. industriell ekonomi.

Bild på Lärare inom bland annat övningsteknik: Gourgen Gevorgyan

Gourgen Gevorgyan

Lärare inom övningsteknik, Olympiskalyft och kettlebells samt examinator. PT & kostrådgivare och arbetar idag främst med löpare. 

Bild på lärare inom bland annat biomekanik: Marek Behrendt

Marek Behrendt

Lärare inom bl.a. övningsteknik, biomekanik och examinator. Läst Biomedicin med inr. fysisk aktivitet (4 år) samt skribent på diverse forum som Tyngre. Arbetar aktivt som Personlig tränare och Kostrådgivare.

Bild på Lärare i Nutrition, Jackie Masete

Jackie Masete

Lärare inom nutrition. Näringsfysiologexamen med senare fördjupning inom idrottsnutrition. Erfarenhet av onlinecoaching, tidigare Svensk mästarinna i Body fitness och jobbar utöver här med marknadsföring för Lifesum.